Onderwijs

Onderwijs voor kinderen

Ouders/verzorgers kunnen hun kinderen aanmelden voor Arabische les en/of koranlessen in de moskee. Kinderen kunnen pas met de lessen beginnen waanneer zij de leeftijd van zes jaar hebben bereikt. In verband met de wachtlijst is het raadzaam om uw kind vóór het bereiken van de leeftijd van zes jaar aan te melden, bij voorkeur al wanneer deze 5 jaar is.

Voor het inschrijven van uw kind, kunt u het aanmeldingsformulier gebruiken op te halen bij de onderwijscommissie op de begane grond van de moskee.

Ouders/ verzorgers die vaste donateurs zijn krijgen voorrang bij de inschrijving.

Voor de lessen zijn ouders/verzorgers een bijdrage verschuldigd van € 12,00 per maand voor één kind, € 22,00 voor twee kinderen en € 32,00 voor drie kinderen.

Voor meer informatie over lestijden, niveaus en andere zaken kunt u contact opnemen met de onderwijscommissie via stg.annour@gmail.com.

De bijdrage voor de lessen kunt u contant betalen in de moskee of overmaken via de bank op rekeningnummer: NL22ABNA0498313220 ten name van Stichting Moskee Annour en onder vermelding van de naam van uw kind en het groene kaartnummer.

Onderwijs voor dames

Op donderdag- en vrijdagavond en op eigen kracht organiseren dames cursussen voor studerende en werkende vrouwen. Vrouwen kunnen Arabische les en Koran les volgen. Hierbij zijn er twee niveaus: beginners en gevorderden. De cursussen zijn op donderdag- en vrijdagavond van 19.30-21.30.

Voor meer informatie en aanmelden, kunt u contact opnemen via de mail: an-nisaa@outlook.com

Alfabetiseringscursussen

Voor mannen en vrouwen die niet kunnen lezen en schrijven zijn er alfabetiseringscursussen. Voor vrouwen is het van maandag tot en met donderdag van 08.30-11.30 uur. Voor mannen is het op donderdag en vrijdag van 17.00-19.00 uur. U kunt zich aanmelden via stg.annour@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *